Ga op surftrip in een camper

Ontdek de mooiste golven van Europa door een camper of busje te huren dat is uitgerust om te gaan surfen

Vertrek / Terugkeer
Op zoek naar de perfecte golf met een camper

Op zoek naar de perfecte golf met een camper

In slaap gesust worden door het geluid van de oceaan, de swell en het getij checken, over kleine golven glijden of grotere golven temmen, een bruine huid en zoute haren... spreken we dezelfde taal? Dan is de surftrip met een camper of een busje iets voor jou... Solo, met z'n tweeën, met familie of vrienden, aan de Europese kust heb je geen gebrek aan goede surfspots!

Camper of campervan: de beste metgezel van de surfer

Camper of campervan: de beste metgezel van de surfer

Gaan surfen met een campervan is praktisch en gemakkelijk. Met zijn kleine afmetingen is de van even handig als een auto en kan je er overal mee naartoe gaan. Het busje is ideaal voor een soloreis of als koppel. Meestal is er geen binnendouche of toilet binnenin het voertuig, dus als je op zoek bent naar meer comfort, kan je overwegen een camper of buscamper te huren. Dit type voertuig is ook ideaal voor een reis met familie of vrienden, want meer mensen betekent meer plaats nodig (bagage en boards).

Surfspots en respect voor de natuur

Surfspots en respect voor de natuur

In een camper of busje, de beste surfspots zijn nog nooit zo dichtbij geweest! Elke dag zijn de omstandigheden anders: wind, getijden, weer, ... maar het maakt niet uit waar de beste golven zijn, want jij bent er ook. Als je een surfbusje of een camper huurt, kun je ter plekke slapen en genieten van surfsessies bij zonsopgang. Vergeet niet de natuur en je omgeving te respecteren en profiteer van de ontmoetingen onderweg om ideeën uit te wisselen!

Huur een camper in Europa voor je surftrip

Huur een camper in Europa voor je surftrip

De kilometers lange kustlijn van Europa is een ideaal speelterrein voor surfers en kampeerders. Van het noorden van het Verenigd Koninkrijk tot het zuiden van Portugal is er voor elk wat wils: Pease Bay in Schotland, Fistral Beach in Newquay, Whitesands in Pembrokeshire in Wales, Lacanau-Ocean en Seignosse in Frankrijk, Hendaye en Mundaka in Baskenland (Frans en Spaans), de beroemde linkse golf van Rodiles in Asturië, Peniche bij Lissabon of Sagres in het zuiden van Portugal...

#RadioCamping

En als je net zo graag op golven surft als op het asfalt, waarom plan je dan niet een paar tussenstops op de weg... langs de kust is er geen tekort aan skateboardplekken. Voor een beetje inspiratie kun je de avonturen van het #RadioCamping -team (her)ontdekken

Veelgestelde vragen - Alles wat je moet weten over een surftrip in een camper

Een camper of campervan huren in heel Europa

Vertrek / Terugkeer