Reizigers

Op weg met Yescapa

Beleef een unieke ervaring op de weg! Vertrek met een camper, buscamper of campervan dankzij het grootste verhuurplatform van Europa.

een verificatie van de gebruikers

een all-risk verzekering met pechhulp inclusief

Een team dat om je geeft

Veiligheid boven alles

Veiligheid boven alles

In geval van een incident ben je beschermd door de all risk verzekering met 24/7 pechhulp van onze verzekeraar zonder dat je bonus-malus zal veranderen. Om een veilige dienst te kunnen aanbieden, controleert Yescapa de identiteit van de eigenaars en de staat van de voertuigen. De online betaling wordt beveiligd door door 3DSecure-verificatie.

Een erkende klantendienst

Een erkende klantendienst

99% van de gebruikers die de klantenservice hebben gebeld, zeggen dat ze "zeer tevreden" zijn; het bewijs dat ons team zorgt voor onze reizende gemeenschap. Ons team zal je in elke fase van het huurproces bijstaan. In geval van incidenten zullen we je begeleiden bij de afhandeling hiervan. Maak je geen zorgen, elk probleem heeft een oplossing en wij zijn er om je te helpen.

Een verenigde gemeenschap

Een verenigde gemeenschap

Onze service is gebaseerd op een vertrouwensrelatie tussen jou, de eigenaren en Yescapa. Samen vormen wij een gemeenschap van enthousiastelingen die graag hun tips delen. Deel je ervaringen, reisverhalen en tips met reizigers die, net als jou, dromen van vrijheid en avontuur.

Verhuur tussen particulieren

Verhuur tussen particulieren

Een roadtrip betekent vrij zijn om te reizen naargelang van je wensen, om in heel Europa landschappen, culturen en steden te ontdekken. Om je huurvoertuig zo goed mogelijk te benutten, zal de eigenaar en onze gemeenschap je begeleiden. Manoeuvres, kampeerplaatsen, must see's, advies, ... Deel met een gepassioneerd persoon en ontdek het plezier van campers, buscampers of omgebouwde busjes.

Hoe werkt huren en verhuren?

Ontdek stap voor stap hoe het platform werkt. We begeleiden je bij elke stap, zowel eigenaars als reizigers.

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Een camper of campervan huren in heel Europa

Vertrek / Terugkeer

Een community verleid door onze diensten

-
Ursula

Ursula

8 februari 2023

Dirk is een perfekte gastheer, die er alles aan doet om de reis zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.
-
Roy Bastian

Roy Bastian

8 februari 2023

We hebben een geweldige tijd gehad. De camper was van alle gemakken voorzien en functioneerde perfect tijdens onze reis over het eiland. Er zijn veel parkeerplaatsen beschikbaar, met goede faciliteiten zoals water, toiletten en douches. Dit maakte onze reis nog comfortabeler. Het contact met Sharon was uitstekend, ze was altijd vriendelijk, snel en beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. We raden de camper aan voor iedereen die het eiland op een unieke manier wil verkennen. Het is een aanrader!
-
Arien

Arien

8 februari 2023

Eduardo was super nice and welcoming. I would definitely rent from him again!