Alkoof camper van Albert

5 plaatsen
met gordel

6
slaapplaatsen

Rijbewijs B

Reis naar buitenland

Over deze alkoof camper

Albert

Albert

Eigenaar van het voertuig

  • Kentekenbewijs geverifieerd

Ontdek de perfecte camper voor jouw avonturen! Ons voertuig combineert comfort, praktischheid en charme om je de ultieme reiservaring te bieden.

Voordelen:

1. Algemene staat: Onze camper is in uitstekende staat. Hij is nauwgezet onderhouden om optimale prestaties en zorgeloos reizen te garanderen.

2. Opties en voorzieningen: Met een breed scala aan opties en voorzieningen beschikt onze camper over een volledig uitgeruste keuken met een grote koelkast, drie kookpitten, een gootsteen en alle benodigde kook- en schoonmaakbenodigdheden. Daarnaast is er ook een douche en chemisch toilet aanwezig voor zorgeloos reizen. De camper heeft ook airconditioning (230V), standkachel, een zonnepaneel en twee batterijen voor maximaal comfort.

3. Lichtinval: Onze camper is opvallend licht dankzij de grote ramen en dakramen. Geniet van panoramisch uitzicht terwijl je ontspant in het interieur.

4. Serviesgoed en beddengoed: Voor jouw gemak hebben we al het benodigde serviesgoed voor vijf personen inbegrepen, inclusief borden, bestek, kommen en glazen. Bovendien hebben we beddengoed voor vijf bedden verstrekt, zodat je comfortabel kunt rusten tijdens je reis.

5. Hygiëne en schoonmaak: Jouw veiligheid is onze prioriteit. Daarom wordt de camper altijd schoon en gedesinfecteerd afgeleverd, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. We willen dat je je tijdens de hele reis rustig en comfortabel voelt.

6. Mobiliteit en vrijheid: Onze camper is ontworpen met jouw mobiliteit en vrijheid tijdens de reis in gedachten. Voor liefhebbers van buitenactiviteiten hebben we een fietsenrek aan de buitenkant met ruimte voor vier fietsen inbegrepen. We leveren ook een beschermhoes om de fietsen tijdens het vervoer te beschermen. We hebben ook de vereiste signalisatie, ketting en slot inbegrepen om de veiligheid van je fietsen te waarborgen. Geniet van de flexibiliteit om nieuwe bestemmingen te verkennen met de fiets en haal het meeste uit je uitje.

7. Ruime opbergruimte: Onze camper heeft een ruime opbergruimte, zodat je extra ruimte hebt om al je benodigdheden voor je favoriete hobby's en activiteiten mee te nemen. Of je nu sportuitrusting, kampeerspullen, gereedschap of andere volumineuze items wilt meenemen, onze opbergruimte biedt voldoende capaciteit om je bezittingen veilig en georganiseerd te houden tijdens je reis. Maak je geen zorgen over ruimtegebrek, maak je klaar om alles mee te nemen wat je nodig hebt om optimaal van je avonturen te genieten!

8. Anti-inbraakslot: Jouw veiligheid en gemoedsrust staan bij ons voorop. Daarom zijn alle ingangen van onze camper uitgerust met anti-inbraakslot. Of je nu binnen slaapt of het voertuig parkeert terwijl je andere activiteiten onderneemt, je kunt erop vertrouwen dat je bezittingen beschermd zijn. Deze sloten bieden een extra beveiligingsniveau, zodat je zonder zorgen van je reizen kunt genieten.

9. Camera's: Onze camper is uitgerust met twee camera's die maximale veiligheid tijdens de hele reis garanderen. Een van de camera's is specifiek ontworpen als een parkeercamera, wat manoeuvreren en veilig parkeren vergemakkelijkt. De andere camera fungeert als een achteruitkijkspiegel, waardoor je een duidelijk en vergroot zicht hebt op de achterkant van het voertuig. Deze camera's zijn een onschatbaar hulpmiddel om het zicht te verbeteren en dode hoeken te verminderen, zodat je altijd met vertrouwen en zonder zorgen kunt reizen.

10. Extra voorzieningen: Onze camper is uitgerust met verschillende extra comfortvoorzieningen en accessoires om je reiservaring te verbeteren:

- Airconditioning: Houd de perfecte temperatuur binnenin de camper met ons airconditioningsysteem, dat zorgt voor een koele en aangename omgeving, zelfs op de warmste dagen.

- Muggenhorren op alle deuren en ramen: Geniet van de frisse bries zonder je zorgen te maken over vervelende insecten. Alle deuren en ramen van onze camper zijn voorzien van muggenhorren, zodat je de ruimtes vrij van ongewenste indringers kunt houden.

- Stroomkabel (16A): Mocht je de camper moeten aansluiten op een externe stroombron, dan bieden we een 16A-kabel voor gemakkelijke aansluiting, zodat je apparaten probleemloos kunt gebruiken en opladen.

- Slang en accessoires voor water bijvullen onderweg: Voor jouw gemak hebben we een slang en benodigde accessoires inbegrepen om water bij te vullen tijdens je reis. Hiermee kun je het watervat van de camper bijvullen en er altijd zeker van zijn dat je toegang hebt tot schoon water.

- Twee buitenstoelen en een tafel: Geniet van het buitenleven en creëer een gezellige ruimte buiten de camper met onze buitenstoelen en tafel. Of je nu wilt ontspannen in de zon, buiten wilt dineren of gewoon wilt genieten van de natuur, deze extra voorzieningen bieden het comfort dat je nodig hebt om optimaal te genieten van je tijd in de buitenlucht.

- Zonnepaneel: Voor meer energie-autonomie heeft onze camper een zonnepaneel waarmee je de batterij efficiënt kunt opladen met behulp van zonne-energie. Dit betekent dat je voldoende energiebron hebt om je apparaten tijdens de reis van stroom te voorzien.

- Twee extra batterijen: Om ervoor te zorgen dat je nooit zonder stroom komt te zitten, hebben we twee extra batterijen in onze camper geïntegreerd. Deze batterijen bieden extra opslagcapaciteit voor energie, waardoor je meer autonomie hebt en ervoor zorgt dat je voldoende elektriciteit hebt tijdens je reis.

- Standkachel: Zelfs op de koudste dagen zal onze camper je warm en comfortabel houden. Dankzij de ingebouwde standkachel kun je de binnentemperatuur regelen en genieten van een aangename omgeving, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Ga mee op een spannend uitje met onze camper! We garanderen je een onvergetelijke ervaring, vol comfort, praktisch gemak en charme. Kom en ontdek de wereld op jouw eigen tempo!

//////// ALGEMENE VOORWAARDEN //////////

  • De borgsom bedraagt ​​€950 en dient minimaal twee dagen voorafgaand aan de verhuur te worden betaald via bankoverschrijving of Bizum. Het zal worden terugbetaald zodra is vastgesteld dat er geen schade is, op dezelfde dag of uiterlijk de dag na het inleveren van het voertuig. - Levering en ophalen: Lliçà d'Amunt biedt de mogelijkheid tot levering en ophalen in de stad Barcelona en omgeving (€80). Voor andere locaties kunt u de prijs raadplegen. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de terugbetaling van de borgsom.

  • Het voertuig wordt geleverd met een volle tank diesel en dient volgetankt te worden geretourneerd. Indien dit niet het geval is, wordt er €2,60 per liter diesel in rekening gebracht, waarbij het benodigde bedrag wordt afgetrokken van de terugbetaling van de borgsom. - Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken in het voertuig is verboden.

Inbegrepen in de huur bij Yescapa

  • All risk verzekering voor het voertuig en zijn inzittenden
  • 24/7 pechhulp
  • Beveiligde betaling
  • Vertrekgarantie

Slaapplaatsen

Slaapplaats 1
Ombouwbed80x170 cm
Slaapplaats 2
Ombouwbed120x180 cm
Slaapplaats 3
Stapelbed80x210 cm
Slaapplaats 4
Stapelbed80x210 cm
Slaapplaats 5
Stapelbed150x200 cm

Voorzieningen

  • Binnendouche
  • WC
  • Fietsendrager
  • Koelkast
  • Bestek en borden
  • Huishoudelijke producten
  • Stuurbekrachtiging
  • Cruise control
  • Achteruitrijcamera

Technische kenmerken

  • Model: Mobilvetta Ducato 2,3 l 130 ch
  • Datum eerste toelating: 2008
  • M.T.M.: 3.500 kg
  • Hoogte: 3,08 m

Voorwaarden van de eigenaar

  • Borgsom (rechtstreeks beheerd door de eigenaar): € 950
  • Betaalmethode(n) voor de borgsom: overschrijving, andere, cash
  • Extra km: € 0,45 per extra km
  • Reis naar buitenland : Toegestaan
  • Huisdieren : Niet toegestaan
  • Roken : Niet toegestaan

Annuleringsvoorwaarden

De terugbetaling hangt af van de annuleringsdatum van de reservering.

Eigenaar van het voertuig

Albert
  • Identiteit geverifieerd
  • Albert
  • Lid sinds mei 2023
  • Responspercentage: 100%
  • Gesproken talen: Spaans, Catalaans, Engels
  • Aantal verhuringen: 5

Reviews van reizigers

Vertrekplaats

Het exacte adres wordt gecommuniceerd wanneer de boeking wordt bevestigd.

-

Gelijkaardige voertuigen rond Lliça d'Amunt