Op zoek naar een integraal camper?

Verhuur van integraal campers in heel Europa

Vertrek / Terugkeer

Talrijke integraal campers beschikbaar voor verhuur.

De perfecte integraal camper voor je reis ligt om de hoek... Zoek het ideale voertuig bij jou in de buurt of op je vakantiebestemming.

Integraal camper

Laboissière-en-Thelle

5 reizigers

5,0 (32) Best Owner
Vanaf
€ 108

Een luxe camper

Als je een comfortabel en luxueus voertuig wil om mee te reizen, huur dan een integraal camper. Het is gebouwd op basis van een kaal chassis en bevat geen carrosserieonderdelen van de oorspronkelijke fabrikant. Het meest karakteristieke kenmerk van de integraal camper blijft het panoramische zicht op de weg die in de cel is geïntegreerd en die onvergelijkbaar rijcomfort biedt. De ruimte creëert vervolgens een leefruimte die veel groter is dan die van andere soorten campers. Deze luxe campers zijn van hoge kwaliteit mede dankzij de hoogwaardige afwerkingen en materialen die werden gebruikt.

De sensatie van reizen, het comfort van thuis

Het huren van een integraal camper is ideaal voor lange reizen en voor reizigers die graag veel comfort hebben. Deze pareltjes zijn geschikt voor maximaal 7 personen. Het enige nadeel is de lengte en het gewicht, dat moeilijk in te schatten is als je voor het eerst een camper huurt. Maar laat de grootte je niet afschrikken als je met dit type camper wil vertrekken - de eigenaar van het voertuig zal je begeleiden.

Zo werkt het huren van een integraal camper

Ontdek hoe je een integraal camper bij jou in de buurt kunt huren

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Het juiste voertuig kiezen

Op zoek naar een ander voertuig? Ga op zoek naar het reismiddel dat het beste bij je past.

Campervan - Yescapa

Campervan

Discreet & leuk

De campervan is gemakkelijk en veelzijdig. Ideaal voor outdoorliefhebbers en reizigers die zich dichter bij de natuur willen voelen.
Buscamper - Yescapa

Buscamper

Exotisch & autonoom

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.
Half-integraal camper - Yescapa

Half-integraal camper

Compact & uitgerust

Dit is dé camper met alle benodigde voorzieningen. Het extraatje? De aerodynamische vorm is iets voordeliger voor de portemonnee en de planeet dan de alkoof of integraal camper.
Alkoof camper - Yescapa

Alkoof camper

Gezinsvriendelijk & comfortabel

Geweldig comfort voor grote gezelschappen! De alkoof geeft je een echt gevoel van vrijheid en vereenvoudigt de autonomie van je reizen. Kinderen zijn er dol op.
Combi - Yescapa

Combi

Vintage & universeel

De Volkswagen combi is de iconische campervan met zijn unieke retrostijl en compact formaat. Het staat synoniem voor vrijheid en authenticiteit en leent zich uitstekend voor vakanties in de buitenlucht.

Ben je eigenaar? Verhuur je integraal camper in alle vertrouwen

 1. 01

  Maak een advertentie

  Beschikbaarheid, prijzen, opties ... Jij kiest zelf!

 2. 02

  Ontvang huuraanvragen

  Raadpleeg je dashboard en beheer al je aanvragen.

 3. 03

  Het vertrek is nabij

  Overhandig de sleutels aan de huurder en maak je voertuig rendabel.

Camper huren in Europa

Je volgende roadtrip wacht op je. In een buurland of voor je deur, je kan zonder zorgen een camper huren in Europa. Rij met de camper naar waar je maar wilt. Naar het strand met je voeten in het zand of in de bergen met je hoofd in de wolken, doe waar jij zin in hebt.

Een camper huren van particulieren

Wie je ook vergezelt op je volgende reis, het ideale voertuig vind je op Yescapa. Huur de perfecte camper of campervan voor een familie-uitstapje, met je vrienden of met je trouwe viervoeter.