Op zoek naar een campervan?

Verhuur van campervans in heel Europa

Vertrek / Terugkeer

Talrijke campervans beschikbaar voor verhuur.

De perfecte campervan voor je reis is niet ver weg... Zoek het ideale voertuig bij jou in de buurt of direct op je vakantiebestemming.

Campervan

Arrecife

2 reizigers

4,5 (39) Best Owner
Vanaf
€ 60

Campervan

Buckingham

2 reizigers

5,0 (27) Best Owner
Vanaf
€ 55

Campervan

Inverness

4 reizigers

5,0 (25) Best Owner
Vanaf
€ 125

Huur een campervan voor 2 of 4 personen

Als je op vakantie naar een stad, het platteland of de zee wilt, is het huren van een campervan ideaal. Het compacte formaat is perfect om je overal te navigeren, vooral als het de eerste keer is dat je op roadtrip gaat. De veelzijdige campervan is meestal niet meer dan 6 m lang en 2 m breed. We raden je aan dit type voertuig te kiezen als je gaat reizen als koppel of met jonge kinderen.

De vrijheid van een campervan

Een campervan geeft je veel vrijheid, vooral als je afwisselend in steden en op open vlaktes onderweg bent: of je nu kiest voor een recent, luxueus model zoals de Mercedes Marco Polo campervan of voor een oldtimer busje zoals de legendarische Volkswagen combi, je zult een fantastische vakantie hebben die in lijn ligt met je wensen. De Volkswagen combi, vaak geprezen om zijn onnavolgbare stijl en kleurrijke geschiedenis, is het ultieme roadtripvoertuig!

Hoe werkt het huren van een campervan

Ontdek hoe je een campervan bij jou in de buurt kunt huren

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Het juiste voertuig kiezen

Op zoek naar een ander voertuig? Ga op zoek naar het reismiddel dat het beste bij je past.

Buscamper - Yescapa

Buscamper

Exotisch & autonoom

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.
Half-integraal camper - Yescapa

Half-integraal camper

Compact & uitgerust

Dit is dé camper met alle benodigde voorzieningen. Het extraatje? De aerodynamische vorm is iets voordeliger voor de portemonnee en de planeet dan de alkoof of integraal camper.
Alkoof camper - Yescapa

Alkoof camper

Gezinsvriendelijk & comfortabel

Geweldig comfort voor grote gezelschappen! De alkoof geeft je een echt gevoel van vrijheid en vereenvoudigt de autonomie van je reizen. Kinderen zijn er dol op.
Integraal camper - Yescapa

Integraal camper

Ruim & luxueus

De integraal camper is voor jou als je vooral comfort wilt. Met zijn grote cabine, zijn lengte en zijn originele stijl voel je je meteen thuis.
Combi - Yescapa

Combi

Vintage & universeel

De Volkswagen combi is de iconische campervan met zijn unieke retrostijl en compact formaat. Het staat synoniem voor vrijheid en authenticiteit en leent zich uitstekend voor vakanties in de buitenlucht.

Ben je eigenaar? Verhuur je campervan in alle vertrouwen

 1. 01

  Maak een advertentie

  Beschikbaarheid, prijzen, opties ... Jij kiest zelf!

 2. 02

  Ontvang huuraanvragen

  Raadpleeg je dashboard en beheer al je aanvragen.

 3. 03

  Het vertrek is nabij

  Overhandig de sleutels aan de huurder en maak je voertuig rendabel.

Camper huren in Europa

Je volgende roadtrip wacht op je. In een buurland of voor je deur, je kan zonder zorgen een camper huren in Europa. Rij met de camper naar waar je maar wilt. Naar het strand met je voeten in het zand of in de bergen met je hoofd in de wolken, doe waar jij zin in hebt.

Een camper huren van particulieren

Wie je ook vergezelt op je volgende reis, het ideale voertuig vind je op Yescapa. Huur de perfecte camper of campervan voor een familie-uitstapje, met je vrienden of met je trouwe viervoeter.