Op zoek naar een alkoof camper?

Verhuur van alkoof campers in heel Europa

Vertrek / Terugkeer

Talrijke alkoof campers beschikbaar voor verhuur.

De perfecte alkoof camper voor je reis is niet ver weg... Zoek het ideale voertuig dicht bij huis of direct op je vakantiebestemming.

Alkoof camper

Oliveira do Douro

5 reizigers

5,0 (2) Best Owner
Vanaf
€ 70

6 of 7 personen? Een ideale camper voor een gezinsvakantie

Er gaat niets boven het huren van een camper voor een onvergetelijke vakantie. De alkoof camper is speciaal ontworpen voor gezinsreizen. Je herkent ze aan de karakteristieke vorm met een bed boven de bestuurderscabine. De alkoof camper biedt plaats voor 4 tot 7 personen, afhankelijk van het model. Als je een camper huurt, controleer dan het aantal zitplaatsen dat op het kentekenbewijs staat, want dit kan afwijken van het aantal slaapplaatsen.

Plaats voor iedereen, inclusief comfort

Met zijn functionele interieur en zijn comfort kun je zeker niet fout gaan als je een alkoof camper huurt. Hoewel ze tegenwoordig minder voorkomen, blijven ze uitstekende voertuigen voor een eerste ervaring. De hoogte en het aparte ontwerp van alkoof camper verhogen de windweerstand en dus ook het brandstofverbruik. Het is een goed idee om je hiervan bewust te zijn voordat je een alkoof camper huurt, maar weet dat het brandstofverbruik perfect acceptabel blijft.

Hoe werkt het huren van een alkoof camper

Ontdek hoe je een alkoof camper bij jou in de buurt kunt huren

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Het juiste voertuig kiezen

Op zoek naar een ander voertuig? Ga op zoek naar het reismiddel dat het beste bij je past.

Campervan - Yescapa

Campervan

Discreet & leuk

De campervan is gemakkelijk en veelzijdig. Ideaal voor outdoorliefhebbers en reizigers die zich dichter bij de natuur willen voelen.
Buscamper - Yescapa

Buscamper

Exotisch & autonoom

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.
Half-integraal camper - Yescapa

Half-integraal camper

Compact & uitgerust

Dit is dé camper met alle benodigde voorzieningen. Het extraatje? De aerodynamische vorm is iets voordeliger voor de portemonnee en de planeet dan de alkoof of integraal camper.
Integraal camper - Yescapa

Integraal camper

Ruim & luxueus

De integraal camper is voor jou als je vooral comfort wilt. Met zijn grote cabine, zijn lengte en zijn originele stijl voel je je meteen thuis.
Combi - Yescapa

Combi

Vintage & universeel

De Volkswagen combi is de iconische campervan met zijn unieke retrostijl en compact formaat. Het staat synoniem voor vrijheid en authenticiteit en leent zich uitstekend voor vakanties in de buitenlucht.

Eigenaar van een alkoof camper? Verhuur je camper in alle vertrouwen

 1. 01

  Maak een advertentie

  Beschikbaarheid, prijzen, opties ... Jij kiest zelf!

 2. 02

  Ontvang huuraanvragen

  Raadpleeg je dashboard en beheer al je aanvragen.

 3. 03

  Het vertrek is nabij

  Overhandig de sleutels aan de huurder en maak je voertuig rendabel.

Camper huren in Europa

Je volgende roadtrip wacht op je. In een buurland of voor je deur, je kan zonder zorgen een camper huren in Europa. Rij met de camper naar waar je maar wilt. Naar het strand met je voeten in het zand of in de bergen met je hoofd in de wolken, doe waar jij zin in hebt.

Een camper huren van particulieren

Wie je ook vergezelt op je volgende reis, het ideale voertuig vind je op Yescapa. Huur de perfecte camper of campervan voor een familie-uitstapje, met je vrienden of met je trouwe viervoeter.