Op zoek naar een retro Volkswagen busje?

Retro Volkswagen busjes te huur in heel Europe

Vertrek / Terugkeer

Talrijke Volkswagen combi's beschikbaar voor verhuur.

Het perfecte Volkswagen busje voor je reis is niet ver weg... Zoek het ideale voertuig dicht bij huis of direct op je vakantiebestemming.

Campervan

Anglet

4 reizigers

5,0 (44) Best Owner
Vanaf
€ 115

Campervan

Acigné

4 reizigers

5,0 (56) Best Owner
Vanaf
€ 95

Campervan

Plaisance-du-Touch

4 reizigers

5,0 (5) Best Owner
Vanaf
€ 120

Een retro Volkswagen busje huren: de essentie van de vanlife

Met zijn vintage stijl en zijn compact formaat, ideaal om overal in te passen, is de Volkswagen combi het voertuig dat je nodig hebt voor je eerste ervaring met een camper. Hoewel hij minder slaapplaatsen heeft dan een grote camper, hebben sommige combi's een hefdak en extra zitplaatsen. Door een combi te huren, maak je de keuze om het grootste deel van de tijd 'buiten te leven': als je de hippie-filosofie volgt, is dat alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in vrijheid !

De Volkswagen Combi, voor kleine en grote gelegenheiden

Of je nu de wildernis intrektof een speciale gebeurtenis viert, het Volkswagen busje biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Maak indruk op een bruiloft of een jubileum door een vintage Volkswagen busje te huren. Met een breed scala aan kleuren en modellen om uit te kiezen, zullen zelfs de meest geïnspireerde onder jullie iets vinden dat past bij alle soorten evenementen.

Hoe werkt het huren van een Volkswagen Combi?

Ontdek hoe u een retro Volkswagen busje kunt huren bij jou in de buurt

Ontdek

Vind het ideale voertuig

Zoek een voertuig in de buurt of op je reisbestemming en geef de reisdata op. Het ideale reismiddel voor je vakantie wacht op je op Yescapa!

Met elkaar in contact brengen

Bevestig je huuraanvraag

Verstuur een of meer huuraanvragen voor de campers die je aanspreken. Zodra je aanvraag door één van de eigenaren is aanvaard, hoef je alleen nog maar je boeking te bevestigen.

Vertrek

Vertrek op avontuur

Op de dag van vertrek haal je het voertuig op en luister naar de waardevolle tips van de eigenaar. Vul samen het huurcontract met het uitgifteformulier in. Je bent nu klaar om op pad te gaan met je partner, je gezin, of je vrienden.

Terugkeer

Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Vul opnieuw het innameformulier in samen met de eigenaar, wissel je reiservaringen uit en teken samen het huurcontract.

Het juiste voertuig kiezen

Op zoek naar een ander voertuig? Ga op zoek naar het reismiddel dat het beste bij je past.

Campervan - Yescapa

Campervan

Discreet & leuk

De campervan is gemakkelijk en veelzijdig. Ideaal voor outdoorliefhebbers en reizigers die zich dichter bij de natuur willen voelen.
Buscamper - Yescapa

Buscamper

Exotisch & autonoom

Perfect voor koppels en korte roadtrips met het hele gezin. De buscamper en praktische bruikbaarheid gaan hand in hand. Wendbaar en compact, deze camper brengt je overal naartoe.
Half-integraal camper - Yescapa

Half-integraal camper

Compact & uitgerust

Dit is dé camper met alle benodigde voorzieningen. Het extraatje? De aerodynamische vorm is iets voordeliger voor de portemonnee en de planeet dan de alkoof of integraal camper.
Alkoof camper - Yescapa

Alkoof camper

Gezinsvriendelijk & comfortabel

Geweldig comfort voor grote gezelschappen! De alkoof geeft je een echt gevoel van vrijheid en vereenvoudigt de autonomie van je reizen. Kinderen zijn er dol op.
Integraal camper - Yescapa

Integraal camper

Ruim & luxueus

De integraal camper is voor jou als je vooral comfort wilt. Met zijn grote cabine, zijn lengte en zijn originele stijl voel je je meteen thuis.

Eigen van een Volkswagen Combi? Verhuur je busje in alle vertrouwen

 1. 01

  Maak een advertentie

  Beschikbaarheid, prijzen, opties ... Jij kiest zelf!

 2. 02

  Ontvang huuraanvragen

  Raadpleeg je dashboard en beheer al je aanvragen.

 3. 03

  Het vertrek is nabij

  Overhandig de sleutels aan de huurder en maak je voertuig rendabel.

Camper huren in Europa

Je volgende roadtrip wacht op je. In een buurland of voor je deur, je kan zonder zorgen een camper huren in Europa. Rij met de camper naar waar je maar wilt. Naar het strand met je voeten in het zand of in de bergen met je hoofd in de wolken, doe waar jij zin in hebt.

Een camper huren van particulieren

Wie je ook vergezelt op je volgende reis, het ideale voertuig vind je op Yescapa. Huur de perfecte camper of campervan voor een familie-uitstapje, met je vrienden of met je trouwe viervoeter.