Helpcentrum - Huurder

Vind het antwoord op veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als de verhuurder mijn boeking annuleert?

Wanneer een eigenaar een reserveringsanvraag aanvaardt, in overeenstemming met onze algemene voorwaarden, verbindt hij/zij zich ertoe de huur uit te voeren, behalve in geval van overmacht die dit zou verhinderen (pech of ongeval met immobilisatie van het gehuurde voertuig; ernstige ziekte of ongeval met immobilisatie; overlijden).

In het geval van een gebeurtenis die de huur hindert, moet dit onmiddellijk door de eigenaar aan de huurder en Yescapa worden gemeld. We annuleren dan de huur en blokkeren de betaling van de eigenaar die op de tweede dag van de huur via overschrijving wordt gedaan. De huurder heeft ook de mogelijkheid om de huur te annuleren via zijn account door de volgende reden te selecteren: "Annulatie door de eigenaar of een defect aan het voertuig".

Zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden, zullen we, in geval van annulatie door de eigenaar, ons best doen om een ander voertuig voor je te vinden naargelang de beschikbaarheid, rekening houdend met je budget en je wensen.

Indien echter geen andere oplossing kon worden overwogen, krijg je uiteraard het volledige bedrag van de boeking terugbetaald.

Deze vragen kunnen je interesseren